PROVITA verlichtingsarmaturen

PROVITA verlichtingsarmaturen

Helder licht
Provita verlichtingsarmaturen werpen zowel in de onderzoeksruimte als bij patient aan bed altijd een helder licht op datgene wat belangrijk is, namelijk de gezondheid en het welzijn van de patient.

De onderzoekslampen en leeslampen van Provita verenigen functionaliteit en hoogwaardig design. Bij het ontwikkelen van onze armaturen staan de gebruiksvriendelijkheid en onze hoge veiligheidseisen centraal.

Aangezien hoge lichtopbrengst, laag energieverbruik, geringe warmteontwikkeling en een exacte kleurweergave in de medische wereld onontbeerlijk zijn, werkt provita medical met hoogwaardige LED-lichtbronnen. Vanzelfsprekend is er ook de keuze voor Halogeen licht, een geïntegreerde dimmer of het plaatsen van een kleurtemperatuur filter om het voor u optimale lichteffect te bereiken.

provita lampen kunnen middels een innovatief systeem veelzijdig ingezet. Bijvoorbeeld op een verrijdbaar statief, aan een plafond of wandrail, aan een tafel of aan een bed. De lampen hebben een groot bereik en kunnen in iedere gewenste positie worden gefixeerd.

Wij garanderen de hoogste veiligheidsnormen vanwege onze elektrische controle en de volledige documentatie van alle onderdelen van elk afzonderlijk verlichtingsarmatuur, van productie tot levering.

De lampen in de zes series voldoen in bijna alle behoefte van ziekenhuizen, tot huisartsenpraktijken tot verpleeghuizen. De lampen uit de serie 1 en 5 bestaat uit zuiver onderzoeksverlichting en de reeks 2,3,4 en uit leesverlichting.

Uiteraard ontwikkelt provita medical graag varianten op deze Series die aansluiten bij uw wensen.

Enkele productfoto’s ( klik op de foto om de volledige galerij te zien)